Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Aktiviteter och tävlingar

Här samlar vi det som händer vår och sommar 2023!

Fotografering kan komma att ske för att föreviga ögonblicken nedan och för vidare publicering på Kusks facebooksida, meddela styrelsen om du inte vill synas utifrån GDPR.

Intressant föreläsning med Sabina Swärd samt årsmöte
Den 9 mars kommer Sabina Swärd och föreläser på Kusks årsmöte. Temat är ”hur bygger du upp en hållbar häst som tål träning och tävling?” Sabina var under flera år medlem i landslaget i fälttävlan och har även ridit SM i dressyr. De senaste 10 åren har det varit full fokus på islandshästar och hon är välkänd inom Islandssporten. Mötet hålls i företagarnas lokaler i Höganäs på Storgatan 62 i centrala Höganäs. Kusk bjuder på kvällsmat samt kvällsfika. Vi ses 18.30. Anmälan samt matpreferenser och eventuella motioner skickas till simon@stubbarp.se senast 2 mars.

Frukostmöte om klubbstugans framtid
Klubbstugan behöver dina vilda idéer! Kusks styrelse vill rusta upp Klubbstugan. Hur? Det vill vi att du som medlem ska vara med och bestämma. Den 1 april 10.00 bjuder vi på frukost i klubbstugan. Kom och spåna fritt med oss! Innan vi skiljs åt passar vi på att flytta ut dressyrstaketet. 

Gandurs Avelsvisarkurs med Heimir Gunnarsson hålls på Kusk
Den 22-23 april kommer Heimir till Kusk. Läs mer på Islandshästföreningens hemsida. http://gandur.se/event/avelsvisarkurs-med-heimir-gunnarsson/

Körtävling 14 maj
Den 14 maj håller Laholm en fullständig körtävling på Kusks anläggning. Kusks styrelse är väldigt glada över att det blir körning om än i annan regi. Mer information kommer.

Kusks islandstrupp tränar kadrilj inför Falsterbo horseshow
Kusks islandstrupp är ärofyllt inbjudna till Falsterbo horseshow söndag 9 juli 2023 för att visa upp sin fartfyllda kadrilj på dressyrbanan. Efter påsk drar vi igång på Krapperup, träningarna kommer att hållas en dag i veckan. Har du islandshäst, är medlem i Kusk och vill vara med i vårt härliga kadriljgäng? Inga förkunskaper krävs och alla åldrar på både häst och ryttare är välkomna. Hör av dig till Mathilda Bengtsson, antigen via Messenger på Facebook eller via Mathildabengtsson@gmail.com

Midsommarritt 
Den 25 juni går Kusks numera traditionsenliga midsommarritt av stapeln. Ritten avgår från Krapperup, klockan 10.00 ger vi oss av uppsuttna och redo att ta oss upp härlig tur upp på vackra Kullaberg. Passar alla hästraser och hästägare. Anmälan till simon@stubbarp.se

Save the date – 30 juli gör Hästens dag comeback på Kullahalvön
Kusk kan stolt presentera att den 30 juli 2023 går Hästens dag av stapeln i Krapperup. Programmet kommer längre fram här på hemsidan. Vill du vara med och planera Hästens dag eller vill du ställa ut eller visa upp dig den 30 juli? Hör av dig till projektledare Gry Lynen via lynen78@hotmail.com.

Aktiviteter för hösten 2023 kommer efter hand.

Vi söker ständigt efter funktionärer till våra aktiviteter och tävlingar, är du intresserad är du varmt välkommen att höra av dig. Har du förslag på aktiviteter eller skulle du vilja anordna något i Kusks namn? Tveka inte att ta kontakt med styrelsen!

Annons
%d bloggare gillar detta: