Detta händer 2020

Givetvis anordnar KUSK massor med roliga tävlingar och aktiviteter under 2020. Här samlar vi det som händer. Vi söker ständigt efter funktionärer till våra aktiviteter och tävlingar, är du intresserad är du varmt välkommen att höra av dig till respektive ansvarig nedan!

Årsmöte 2020
Tid: 14 mars 12.30
Plats: Företagarnas lokal i Höganäs
Anmälan och frågor: simon@stubbarp.se

Klubbstugans dag 2020
Tid: 28 mars 09.30
Plats: Täppan i Krapperup (Kusk bjuder på frukost)
Anmälan: Ingen anmälan krävs

Körtävling 2020 (inställd)
Tid: 4 april
Plats: Täppan i Krapperup
Anmälan och frågor: maria@oscarsgården.se. På grund av nya direktiv vad gäller coronaviruset (covid-19) kommer vi dessvärre att behöva ställa in körtävlingen som var planerad på Krapperup den 4 april 2020. Kusk följer de rekommendationer och restriktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och Svenska Ridsportförbundet och tänker på våra medlemmars säkerhet i första hand!

A-Ö-tävling 2020 (inställd)
Tid: 3 maj
Plats: Täppan i Krapperup
Anmälan: simon@stubbarp.se
På grund av nya direktiv vad gäller coronaviruset (covid-19) kommer vi dessvärre att ställa in A-Ö-tävlingen som var planerad på Krapperup den 3 maj 2020, vi hoppas kunna genomföra A-Ö-tävlingen längre fram i 2020. Kusk följer de rekommendationer och restriktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och Svenska Ridsportförbundet och tänker på våra medlemmars säkerhet i första hand!

WE-tävling (inställd)
Tid: 9 maj
Plats: Täppan i Krapperup
Anmälan: linus.made@gmail.com På grund av nya direktiv vad gäller coronaviruset (covid-19) kommer vi dessvärre att behöva ställa in WE-tävlingen som var planerad på Krapperup den 9 maj 2020. Kusk följer de rekommendationer och restriktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och Svenska Ridsportförbundet och tänker på våra medlemmars säkerhet i första hand!

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: