Detta händer 2022

Här samlar vi det som händer 2022 (alla aktiviteter för 2022 är inte fastställda än, mer information kommer inom kort)

Fotografering kan komma att ske för att föreviga ögonblicken nedan och för vidare publicering på Kusks facebooksida, meddela styrelsen om du inte vill synas utifrån GDPR.

Midsommarritt och midsommarlunk
Den 26 juni är det dags för Kusks midsommarritt. Nytt för denna gång är att vi även har en lunk (en runda med lugnare tempo som även går att köra). Traditionsenligt är vi redo för avfärd i Täppan 10.00 och avslutar med en trevlig lunch. Försäljningssaker kommer att finnas på plats. Anmäl dig till master simon@stubbarp.se senast 19 juni och ange eventuella matpreferenser.

Träningshelg 7-8 maj med Nicke Pålsson, mastertränare i körning
Nicke har en lång karriär som fyrspannskusk, tränare och internationell domare. Det blir alla moment men du väljer själv på vilken nivå, allt från nybörjare till elit. Lördag 7 maj dressyrprogram (gräs) och precisionsbana (grus) med återkoppling
Söndag 8 maj maraton 3-4 hinder som körs 2-3 gånger i grupper 2 och 2.
Det går att anmäla till enskilda moment men de som kör alla moment har företräde. Kostnad 1200 + 100 kronor till Kusk i anläggningsavgift. Uppstallning i närområdet kan ordnas. Anmälan är bindande och görs senast 29 april. Skriv med önskat dressyrprogram samt vagnsbredd, hör av dig till Lotta 0702-79 89 36.

Klubbstugans dag
Den 2 april 2022 klockan 10.00 är det dags att flytta ut dressyrbanan samt fixa bort vintern och göra anläggningen redo för vår. Kusk behöver medlemmarnas hjälp och ju fler vi är desto fortare går vår fixardag. Kom och hjälp till – Kusk bjuder på pizza som tack! Ingen anmälan krävs, vi ses i Täppan!

Välkommen på Kusks årsmöte
Den 31 mars 2022 klockan 18.30 är du välkommen på Kusks årsmöte i Företagarnas lokal på Storgatan i Höganäs. Förutom att du bjuds på god smörgåstårta så kommer veterinär Emma Hartmann som är mycket kompetent inom infektionssjukdomar och smittskydd att föreläsa om Kvarka. Anmälan görs via mejl till Kjersti Svensson.

Vårens körtävling på Kusk
Den 9 april håller Kusk i en fullständig sportkörningstävling på Krapperup. Välkommen med din anmälan via TDB, klicka här. Anläggningsskiss, domare och vilka klasser som erbjuds hittar du även det på TDB.

Vi söker ständigt efter funktionärer till våra aktiviteter och tävlingar, är du intresserad är du varmt välkommen att höra av dig. Har du förslag på aktiviteter eller skulle du vilja anordna något i Kusks namn? Tveka inte att ta kontakt med styrelsen!

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: