Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Detta händer 2022

Här samlar vi det som händer 2022.

Fotografering kan komma att ske för att föreviga ögonblicken nedan och för vidare publicering på Kusks facebooksida, meddela styrelsen om du inte vill synas utifrån GDPR.

Tömkörningskurs med Simon Andersson
Onsdagar jämn vecka under hösten 2022 håller Kusks ordförande Simon Andersson i en tömkörningskurs. Ingen anmälan krävs, bara dyk upp. För mer information om upplägg hör av dig via mejl till simon@stubbarp.se.

Hubertusritt 12 november
Kusks numera traditionsenliga hubertusritt går av stapeln 12 november. Vi ses 10.00 sharp i sadeln och vår master Simon Andersson tar oss på en tur över vårt höstklädda Kullaberg. Turen beräknas ta en och en halv timme och när vi är åter grillas det korv och kokas kaffe och glögg. Du swishar ett valfritt belopp till Kusk för förtäringen. Efter ritten hjälps vi åt att ta in dressyrstaketet och säkrar vår fina anläggning för vintern. Anmäl dig via mejl till simon@stubbarp.se

Medlemsfest
Den 14 oktober 19.00 bjuds du som varit med och hjälpt till som funktionär eller på annat sätt bidragit till klubbens verksamhet på en medlemsfest. Festen hålls på Strandgården i Mölle och Kusk bjuder på mat. Anmäl dig via mejl till simon@stubbarp.se

11.00-12.30
Invigning av Hästens dag -Simon Andersson KUSK
Uppvisning -Björkö Frieserhästar
Dressyruppvisning -Sara Hedberg
Frieserhästen i Skåne, kadrilj
Körning med häst och vagn -Christer Svensson
Westernridning -Therese Andersson
Gångartsuppvisning islandshästar
Att rida med handhäst -Kristine Barner, Kullabergs islandshästar
Islandshästkadrilj -Bräcke Brudar och Boys

12.30-13.30
Ponnyridning
Prova på käpphästridning

13.30-15.00
Working equitation uppvisning -Alexandra Rahm och Annika Larsdotter
Travhästar -Sofia Hammargren
Träning av den unga kontra den skolade hästen -Michaela Malmgren, Arilds ängar
Uppvisning Björkö Frieserhästar
Uppvisning Husarer
Frieserhästen i Skåne Kadrilj Uppvisning käpphästar dressyr och hoppning -Kullabygdens ryttarförenings knattelag
Islandshästkadrilj – Bräcke Brudar och Boys

Utställare och övrigt
Kampuni Hundprodukter
Varalövs käpphästar -försäljning av käpphästar och tillbehör
Försäljning av honung
Christer Svensson, försäljning av selar med mera
Mia Norén Keramik
Lotta Länsberg Keramik
Magdas pälsvård, kom och klipp klorna på din hund!
Poda Stängsel
Höganäs Chocolate
Forever living products
Lotteri anordnat av KUSK
Lotteri Kullagårdens Wärdshus, vinn fina priser!
Kom och klappa åsnan Aeskild och hästen Lillebror!
Veterantraktorer Dogs -by Marie of Sweden -prova på nosework och hoopers Liwa Design -tygkassar
Café och Kiosk i klubbstugan
Toaletter finns i klubbstugan

Kusk hälsar alla deltagare, utställare och sponsorer välkomna! Tänk på att respektera avspärrningar och anvisningar för er och andras säkerhet.

Midsommarritt och midsommarlunk
Den 26 juni är det dags för Kusks midsommarritt. Nytt för denna gång är att vi även har en lunk (en runda med lugnare tempo som även går att köra). Traditionsenligt är vi redo för avfärd i Täppan 10.00 och avslutar med en trevlig lunch. Försäljningssaker kommer att finnas på plats. Anmäl dig till master simon@stubbarp.se senast 19 juni och ange eventuella matpreferenser.

WE-träningar varje tisdagkväll
Varje tisdag håller Madeleine Ekman i WE-träningar. Anmälan senast måndagen innan genom linus.madee@gmail.com eller via telefon 072-160 00 38.

Träningshelg 7-8 maj med Nicke Pålsson, mastertränare i körning
Nicke har en lång karriär som fyrspannskusk, tränare och internationell domare. Det blir alla moment men du väljer själv på vilken nivå, allt från nybörjare till elit. Lördag 7 maj dressyrprogram (gräs) och precisionsbana (grus) med återkoppling
Söndag 8 maj maraton 3-4 hinder som körs 2-3 gånger i grupper 2 och 2.
Det går att anmäla till enskilda moment men de som kör alla moment har företräde. Kostnad 1200 + 100 kronor till Kusk i anläggningsavgift. Uppstallning i närområdet kan ordnas. Anmälan är bindande och görs senast 29 april. Skriv med önskat dressyrprogram samt vagnsbredd, hör av dig till Lotta 0702-79 89 36.

Klubbstugans dag
Den 2 april 2022 klockan 10.00 är det dags att flytta ut dressyrbanan samt fixa bort vintern och göra anläggningen redo för vår. Kusk behöver medlemmarnas hjälp och ju fler vi är desto fortare går vår fixardag. Kom och hjälp till – Kusk bjuder på pizza som tack! Ingen anmälan krävs, vi ses i Täppan!

Välkommen på Kusks årsmöte
Den 31 mars 2022 klockan 18.30 är du välkommen på Kusks årsmöte i Företagarnas lokal på Storgatan i Höganäs. Förutom att du bjuds på god smörgåstårta så kommer veterinär Emma Hartmann som är mycket kompetent inom infektionssjukdomar och smittskydd att föreläsa om Kvarka. Anmälan görs via mejl till Kjersti Svensson.

Vårens körtävling på Kusk
Den 9 april håller Kusk i en fullständig sportkörningstävling på Krapperup. Välkommen med din anmälan via TDB, klicka här. Anläggningsskiss, domare och vilka klasser som erbjuds hittar du även det på TDB.

Vi söker ständigt efter funktionärer till våra aktiviteter och tävlingar, är du intresserad är du varmt välkommen att höra av dig. Har du förslag på aktiviteter eller skulle du vilja anordna något i Kusks namn? Tveka inte att ta kontakt med styrelsen!

Annons
%d bloggare gillar detta: