Detta händer 2020

Givetvis anordnar KUSK roliga och corona-anpassade tävlingar och aktiviteter under 2020. Här samlar vi det som händer. Vi söker ständigt efter funktionärer till våra aktiviteter och tävlingar, är du intresserad är du varmt välkommen att höra av dig till respektive aktivitetsansvarig nedan!

Kusks Hubertusritt på Kullaberg
Tid: 15 november
Plats: Avfärd från Täppan i Krapperup 10.00 (sharp, det vill säga att du sitter i sadeln på din häst redo för avfärd 10.00). Ritten leds av Kusks ordförande Simon Andersson och går från Krapperup upp på berget i takt som passar alla. Inga hinder kommer att finnas och inget upplopp kommer att ske. Anmälan gör du via mejl till simon@stubbarp.se. Efter ritten blir det mat utomhus i Täppan i Krapperup. Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen av covid-19 samtidigt som vi njuter av våra hästar ute i den höstfina naturen och håller därför 2 meters avstånd till varandra. Känner du av minsta lilla symtom så ber vi dig att stanna hemma. Fotografering kan komma att ske, vill du inte synas i Kusks sociala medier så hojta!

Klubbstugans dag hösten 2020
Tid: 1 november 10.00
Plats: Täppan i Krapperup (Kusk bjuder på energiintag)
Anmälan: Ingen anmälan krävs

Körtävling hösten 2020
Tid: 10 oktober
Plats: Täppan i Krapperup
Vill du vara med och tävla eller anmäla dig som funktionär? Då hör du av dig till tävlingsledare Maria Montelius-Grifo på maria@oscarsgarden.se. KUSK följer rekommendationer från Svenska Ridsportförbundet och från Folkhälsomyndigheten. Tävlingen hålls utan publik och max en hästskötare per häst är tillåtet.

WE-tävlingar
Tid: Den 19 juli och den 27 september 2020
Plats: Täppan i Krapperup
Anmälan: linus.made@gmail.com. Kusk följer de rekommendationer och restriktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och Svenska Ridsportförbundet. En medhjälpare/hästskötare per häst är tillåtet och tävlingarna genomförs utan publik. Ingen servering utan matsäck får medtas och ätas ute.

Klubbstugans dag våren 2020
Tid: 28 mars 09.30
Plats: Täppan i Krapperup (Kusk bjuder på frukost)
Anmälan: Ingen anmälan krävs

Årsmöte 2020
Tid: 14 mars 12.30
Plats: Företagarnas lokal i Höganäs
Anmälan och frågor: simon@stubbarp.se

Har du förslag på aktiviteter eller skulle du vilja anordna något i Kusks namn? Tveka inte att ta kontakt med styrelsen!

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: