Detta händer 2021

Här samlar vi det som händer 2021, allt är givetvis covid-anpassat.

WE-ryttare? Se hit! Vår sektion för WE planerar en öppen WE-bana den 19 juni (öppen bana ska bokas hos Madde, pågår 1 timme 150 kronor max 2 ekipage/per timme fri ridning med assistans) en WE-tävling den 17 juli. Vet du med dig redan nu att du vill vara med eller ställa upp som funktionär – hör av dig till Madde Ekman, tävlingsledare i WE, kontaktuppgifter hittar du under ”styrelsen” här på hemsidan.

WE-träning
Datum: Varje tisdag kväll (start från april 2021)
Klockslag: Start från 17.00
Plats: På Kusk
Anmälan: På grund av covid-19 anmäler du dig senast kvällen innan så delas grupperna upp på ett coronasäkert sätt. Anmälan gör du till linus.made@gmail.com

Midsommarritt på Kullaberg! Långa varma sommarkvällar, vad passar då bättre än en midsommarritt i sann Kuskanda? Den 27 juni klockan 17.00 går ritten av stapeln från Krapperupstäppan, ritten leds av Kusks ordförande Simon Andersson och passar alla åldrar och tempot anpassas utifrån ekipagen. Efteråt bjuder Kusk på grillad korv samt kaffe och kaka. Evenemanget är kostnadsfritt men vill man skänka en slant för tilltuggen är det välkommet. Vill du rida med? Hör av dig till Simon Andersson, rittledare, kontaktuppgifter hittar du under ”styrelsen” här på hemsidan.

Kusks populära A-Ötävling är tillbaka! A-Ö-tävlingen går av stapeln den 14 augusti klockan 10.00. Oavsett om du rider, kör eller tar din häst genom banan vid hand så är du välkommen. Vet du med dig redan nu att du vill vara med och tävla eller ställa upp som funktionär – hör av dig till Simon Andersson, tävlingsledare A-Ö, kontaktuppgifter hittar du under ”styrelsen” på hemsidan.

Körningsfantast? Save the date! Kusk har fått en förfrågan om att anordna ett skånskt mästerskap i körning och så blir det nu i och med att covid-restriktionerna sakta men säkert antagligen lättas. Den 28 augusti 2021 är det planerat till, det blir medelsvår klass och kommer antagligen även att innehålla Kusk egna Klubbmästerskap i körning. Mer information kommer. Vet du med dig redan nu att du vill vara funktionär – hör av dig till Maria, tävlingsledare i körning, kontaktuppgifter hittar du under ”styrelsen” på hemsidan.

Torgdag på Kusk med utförsäljning av märkesvaror
Datum: 2 maj 2021
Klockslag: 11.00-15.00
Plats: På Kusk, utomhus och coronasäkrat
Kusk har fått en riktigt fin gåva som styrelsen är väldigt tacksam över i tider som dessa när intäkter saknas på grund av den pågående pandemin. Tidigare Lönnskoga Ridsport har skänkt sitt restlager till föreningen. Kusk har valt att ha en coronasäker utförsäljning mer rabatterade priser till sina medlemmar för att få intäkter till föreningsverksamheten. Det finns saker både för häst och ryttare, i alla olika storlekar. Betalning sker endast via Swish – välkommen!

Digitalt årsmöte
Datum: Tisdag 2 mars
Klockslag: Klockan 19.00
Plats: Digitalt (länk till mötet skickas vid anmälan)
Anmälan: Via mejl till kjersti.svensson@gmail.com

Vi söker ständigt efter funktionärer till våra aktiviteter och tävlingar, är du intresserad är du varmt välkommen att höra av dig. Har du förslag på aktiviteter eller skulle du vilja anordna något i Kusks namn? Tveka inte att ta kontakt med styrelsen!

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: