Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Medlemsinformation

Har du förslag på förbättringar och vill engagera dig?
Om du som medlem har förslag eller frågor som du vill att KUSKs styrelse tar upp på kommande styrelsemöte mejla till vår ordförande Simon Andersson eller vår sekreterare Kjersti Svensson. Vi har möten cirka en gång per månad. Läs mer om styrelsen och hitta kontaktuppgifter här. Välkommen att engagera dig i KUSK!

Hjälp KUSK med tillskott i klubbkassan
Vi samlar nu in kvitton från Citygross i Höganäs till KUSK. KUSK får 1 % av den sammanlagda summan på kvittona, ett fint tillskott till vår klubbkassa. Det går bra att lägga kvittona i postlådan som finns på den norra dörren på klubbstugan i Krapperup eller skicka dem till: Kjersti Svensson, Rågåkravägen 106, 26375 Nyhamnsläge.

Om du spelar på Svenska Spel och har spelkort kan du välja att ge ditt stöd till KUSK. Säg till även icke medlemmar, familj, släkt och vänner. För varje 1:- du satsar får klubben nämligen 10 poäng. Svenska Spel delar ut 50 miljoner kronor per år till idrotten! Läs mer på Svenska Spels hemsida.

Du omfattas av en olycksfallsförsäkring
Du vet väl om att alla medlemmar i föreningen är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap? Beslutet att Svenska Ridsportförbundet ska ha en gemensam olycksfallsförsäkring togs av förbundets stämma i maj 2013. Från och med 1 januari 2015 omfattas alla medlemmar i förening av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap. Beslutet att Svenska Ridsportförbundet ska ha en gemensam olycksfallsförsäkring togs av förbundets stämma i maj 2013. Här kan du läsa mer om försäkringar på Svenska Ridsportförbundets hemsida.

Är du inte medlem än, men vill bli?

Vill du bli medlem? Eller har du varit medlem föregående år och vill fortsätta även detta år? Gör så här!
För att bli medlem vänligen betala in medlemsavgiften på postgirokonto: 79 78 88-5 (årligen). Du kan även swisha till Swishnummer 1230720995, skriv ditt för-och efternamn och att det gäller medlemsavgift. Som medlem bli du inbjuden till en rad olika årliga aktiviteter och har full tillgång till att rida på Kusks ridbanor dessutom omfattas du av en olycksfallsförsäkring via Svenska Ridsportförbundet.
Medlemsavgifter:
Aktiv medlem: 400:-
Ungdom: (till och med 18 år): 150:-
Maxavgift familj: 800 :- (familj = 2 vuxna + barn under 18 år boende på samma adress)
Stödjande: 100:- Glöm inte skriva namn och personnummer på alla familjemedlemmar. Stödjande medlem behöver inte lämna personnummer. Adress, telefonnummer och e-post adress vill vi också gärna ha. Dessa uppgifter kan mejlas till kassör Eva Bengtsson. Du som redan har lämnat personuppgifter förra året, behöver inte göra det igen. Vill du kanske inte bli medlem men istället sponsra Kusk, läs mer här.

Kommunikation till medlemmar

Kusk mål är att vara transparenta och nå ut till sina medlemmar med vad som sker i föreningen. Kusk använder sin hemsida samt sin Facebooksida som primära kanaler för att kommunicera. Klicka här för att följa oss på Facebook (det kan du göra även om du inte har ett eget Facebook-konto). Klicka här för att komma till vår sida här på hemsidan där du kan se vad för aktiviteter som händer på Kusk.

Annons
%d bloggare gillar detta: