Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Styrelsen

Styrelsen

Ordförande: Simon Andersson (simon@stubbarp.se)
Vice ordförande: Gry Lynen
Sekreterare: Kjersti Svensson (kjersti.svensson@gmail.com)
Kassör: Eva Bengtsson (eva@kullenlimousin.se)
Kommunikationsansvarig: Jenny Rasmussen
Ordinarie ledamöter:
Kjersti Svensson, Eva Bengtsson, Magnus Liljeroos (magnus@vitavillan.se), Gry Lynen, Madeleine Ekman, Helen Arborelius, Ann Börjesson, Mathilda Bengtsson och Jenny Rasmussen.
Ungdomsrepresentant: Amanda Svensson
Suppleanter: Jonny Svensson
Övriga funktioner:
Anders Jönsson, körtränare
Madeleine Ekman (linus.made@gmail.com), tävlingsledare och tränare WE
Mathilda Bengtsson, tränare islandshäst
Annika Börjesson, valberedningen

Du är alltid välkommen att kontakta oss i styrelsen om du har förslag på förbättringar eller andra idéer för KUSK. Styrelsen har styrelsemöte cirka en gång i månaden. Varje år anordnas ett årsmöte där du som medlem bjuds in.

Om KUSK

Kullasällskapet för körning bildades 1979. Initiativtagare var Lennart Olofsson som tillsammans med Elver Axelsson tog kontakt med Wanda Gyllenstierna på Krapperups gods. Föreningen fick då tillgång till Krapperupsstäppan där KUSK allt sedan dess haft sin verksamhet. Utöver att föreningen KUSK arbetar för att bibehålla och utveckla konsten att köra häst, så vill vi fungera som en naturlig samlingsplats för alla hästintresserade i Kullabygden. Det finns förutom en körsektion, en sektion för Islandshästar samt en för Working Equitaion (WE). Vi träffas regelbundet i Täppan för olika aktiviteter och arrangerar några tävlingar varje år.

Annons
%d bloggare gillar detta: