Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Anläggningen

Bokningar 2023

Observera att banorna automatiskt är bokade av styrelsen när aktiviteter och tävlingar sker, datum hittar du under fliken ”aktiviteter och tävlingar” här på hemsidan. Förutom det är banorna bokade vid följande tillfällen:

• 16 juli 2023 är anläggningen bokad för hundutställning.
• 22-23 april 2023 är anläggningen bokad för avelsvisarkurs med Heimir Gunnarsson. • 15-16 april 2023 är anläggningen bokad. • 14 maj 2023 är anläggningen bokad för körtävling.

Regler

För allas trevnad är här några regler som ska följas:
• Endast körning och ridning på banan och i Täppan för medlemmar i KUSK.
• All vistelse och verksamhet till exempel körning och ridning, på banan och i Täppan sker på eget ansvar och egen risk.
• Parkering, ur- och ilastning ska ske på gräset i Täppan.
• Ingen körning, ridning eller parkering på Krapperups gårdsplan.
• Mocka banan, Täppan samt uteboxarna efter avslutad aktivitet (lägg i skottkärran).
• Har du även lånat klubbstugan är du ansvarig för att ställa i ordning, tömma sopor och se till att det är snyggt och rent efter dig och ditt sällskap.

Priser

Priser för att hyra banan:
Hela anläggningen per dag 2000:- vid hästevenemang och 3000:- vid icke hästevenemang (vill du hyra anläggningen flera dagar hör av dig för offert)
Heldag 500:-
Halvdag 250:-
En kväll 250:-
Tillgång till klubbstugan 250:-

Ridning på banorna (icke medlem) 100:- swisha till 1230 7209 95
Vid större evenemang gäller pris enligt överenskommelse. Medlemmar som tar med sig instruktör betalar ej. Vid alla arrangerade kurser/träningar som inte anordnas i KUSKs regi måste hyra betalas. Medlemmar som tar med sig en gäst måste ringa innan och meddela detta men blir det mer frekvent måste denne bli medlem. För uthyrning av kör- och ridbanan kontakta på telefonnummer 042- 34 60 23 mobil 070-773 7466 eller via mejl eva@kullenlimousin.se.

Ladda ner en ritning av banorna

Karta över ridvägar till KUSK

Kommer du ridvägen till Kusk från Bränneslyckeskogen måste du hålla dig på stigen. Kusk har satt upp skyltar på plats för att påminna. Kusk har även öppnat upp i staketet längs Krapperups allé, ungefär på mitten. Du som vill ner till banvallen detta håll kan nu rida inne i täppan och sedan bara gå tvärs över Krapperupsvägen för att komma ner på grusvägen mot trädgårdsmästeriet. På så vis sparar vi gräsmattan i allén och undviker spår efter hästhovar där. Kusk värnar om samarbetet med Krapperup och det förutsätter styrelsen att även du som medlem gör. En karta som visar vilka övriga vägar vi kan rida på hittar du här neda

Vägbeskrivning och hitta till Kusk

Annons
%d bloggare gillar detta: